Prva stran!

 

HRANA - ELEMENT ŽIVLJENJA TELESA

Za obnavljanje celic v telesu potrebujemo element zemlje - hrano.

Bog je dal človeku (za njegovo meso - telo) rastline, ne meso!

Že po gibanju čeljusti, obliki zobovja, se razlikujemo od mesojedih bitij. Rastlinojedi imamo spredaj zobe sekalce, zadaj drobilce, naša čeljust gre gor in dol ter levo in desno. Mesojeda bitja imajo spredaj ubijalce (podočnjake) zadaj sekalce, čeljust se giblje samo gor in dol. Dovolj jasen prikaz prehranjevanja. Od ust do anusa imamo težave zaradi mrtve - kuhane in pečene zmrznjene in industrijske hrane. Zaradi take prehrane ter živalskih beljakovin in maščob (mesa), blato in urin smrdita. Zaradi razpadanja organskih elementov mesa, imamo prebavne motnje (vetrove) in zdravstvene težave do raka na prebavilih od ust do anusa! Zaradi premalo čiste vode pa smrdi urin - zato prihaja do vnetja ledvic, mehurja in sečevodev (POPIJ POVPREČNO 2 LITRA VODE NA DAN!).
Koliko ton zdrave hrane poje prašič, preden je pripravljen za zakol in da da 50 do 100 kg najtežje prebavljive hrane? Koliko žuljev kmeta, koliko dela? Zakaj?

ČE BI ČLOVEK JEDEL, KAR JEDO SVINJE, NE PA SVINJE, BI BIL ZDRAV KOT SVINJA, NE PA BOLAN KOT ČLOVEK!

Še je čas opustiti uživanje svinjine in govedine ter izdelkov iz tega mesa in preiti na perutnino, morske sadeže in ribe, v prvi fazi preobrazbe. Povečaj uživanje raznovrstnih rastlin!

Tukaj klikni za naslednjo stran!